Jubileum Pubquiz - Rotary Alkmaar Young Ambition viert 450 jaar ontzet met een avond vol plezier voor het goede doel

Jubileum Pubquiz

Bereid je voor op een bruisende avond vol plezier en uitdagingen ter ere van het 450 jaar ontzet jubileum! Rotary Alkmaar Young Ambition organiseert op 12 oktober een speciale jubileum pubquiz. Voor deze editie is er gekozen voor een centrum locatie. Het enthousiasme en betrokkenheid van café de Waag, maakte de locatiekeuze direct een stuk gemakkelijker. Deelnemers van de Pubquiz staat een bourgondisch ‘shared dinner’ en een gezellige spelavond te wachten. 

Pubquiz voor het goede doel

De jubileum pubquiz staat in het teken van de viering van 450 jaar ontzet, maar heeft ook een mooi doel voor ogen. Rotary Alkmaar Young Ambition organiseert dit evenement om gezinnen die het financieel moeilijk hebben, een zorgeloze en onvergetelijke dag te bezorgen. Door deel te nemen aan deze gezellige en uitdagende quiz, dragen deelnemers bij aan een prachtige kans voor deze gezinnen om even alle zorgen achter zich te laten.

Project ‘Onvergetelijk Uitje’

Met het project ‘Onvergetelijk Uitje’ wil Rotary Alkmaar Young Ambition gezinnen ondersteunen die het zich niet kunnen veroorloven om er even tussenuit te gaan. Deze gezinnen hebben vaak te maken met verschillende omstandigheden, waardoor uitjes en ontspanning buiten hun bereik liggen. Het project heeft als doel om ze een dag vol vreugde en mooie herinneringen te geven, waarbij ze als gezin kunnen genieten van een bijzondere ervaring.

Quiz je mee?

Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze speciale jubileum pubquiz. Je kunt je individueel aanmelden of samen met vrienden en familie een team van vier á vijf personen vormen. Als je je individueel aanmeldt, word je ingedeeld bij een gezellig team waar nog ruimte is.

Praktische details

De kosten voor deelname zijn €37,50 per persoon, inclusief een Bourgondisch tafelbuffet en 2 drankjes (pils, huiswijn, fris) om de avond nog gezelliger te maken. Vanaf 18:00 is iedereen welkom!

Vragen? mail ze even naar secretaris@rotaryalkmaar.nl.

Meld je snel aan via dit formulier