ROTARY YOUNG AMBITION ALKMAAR “ ONDERNEMEND VOOR DE ZORG”

Vandaag kijken wij met veel trots terug op de zeer geslaagde Moederdagactie! 

Want stel je eens voor. Je bent een werkende moeder in de zorg. Die al weken werkt onder bijzondere, soms lastige omstandigheden. Misschien zijn er onvoldoende beschermingsmiddelen voorhanden of maak je overuren. Misschien heb je kinderen in de basisschoolleeftijd, die thuisonderwijs verwachten. Misschien val je zelf in een risicogroep voor Covid-19, of een naaste van je. 

Onder al deze omstandigheden, wordt van jou als zorgmedewerker verwacht dat je gewoon komt werken. En dat doe je – ondanks alles – graag. Met passie en bezieling!

Namens RAYA hebben wij – Charlotte Strijd, Bernard Karsten, Paul Ooms, Marieke van der Poppe en Marieke Broek – jullie daarom op Moederdag met liefde in het zonnetje gezet. 

En omdat “de zorg” zoveel breder is dan alleen het ziekenhuis, zijn de volgende zorgmedewerkers tijdens de Moederdagactie in het zonnetje gezet!

Medewerkers van:

Stichting De Waerden (locaties Alkerhoef, Daalmeer, Meidoornlaan, Scheepsjagerstraat en Schermereiland) 

Stichting Magentazorg (locaties De Daalder en De Oude Trambaan) 

Nachtopvang Dak- en Thuislozen van Stichting DNO DOEN (locatie Jan de Heemstraat)

Alkcare (locaties ‘t Rekerheem en De Oldeburgh)

De Zorgcirkel (locatie De Vleugels)

En langs deze weg, zetten wij iedereen in het zonnetje die deze actie mede mogelijk heeft gemaakt. Aan iedereen die een gulle donatie heeft gedaan: BEDANKT! In het bijzonder bedanken wij: ABN AMRO, Klaver & Janssen advocaten, Hans Bezembinder en OOMS Accountants- en Belastingadviesbureau. 

Met deze actie hebben ook de volgende drie deelnemende horecazaken een (financieel) steuntje in de rug gekregen: De Koffiemolen, Restaurant De Buren en Stadskaffee Laurens. Ook jullie bedankt voor de fijne samenwerking!